Delaps

Verkoop van afvalcontainers

BEDRIJFSAFVAL SORTEREN, STOCKEREN EN TRANSPORTEREN

KWALITEIT – LEVENSDUUR – GOEDE SERVICE – SNELLE LEVERING – UITGEBREID AANBOD – JARENLANGE ERVARING EN KNOW-HOW – MAATWERK – PERSONALISATIE

Op zoek naar de ideale oplossing voor het verzamelen, stockeren, verplaatsen of sorteren van uw bedrijfsafval? Op maat gemaakt of gepersonaliseerd: Delaps is uw partner in afvalcontainers. Samen zoeken we naar een gepaste oplossing voor de logistieke uitdagingen in uw magazijn, bouwplaats of productiehal. Uw werk makkelijker maken is onze missie.

Kwaliteit, levensduur en goede service

Delaps heeft een ruim assortiment aan afvalcontainers op maat van uw bedrijf. Wij dragen kwaliteit, levensduur en een goede service hoog in het vaandel. Omwille van onze grote stock kunnen wij een vlotte en snelle levering garanderen. Maatwerk en personalisatie is eveneens mogelijk. Wij bespreken graag samen uw project om tot de ideale oplossing te komen.

Wist u dat de kwaliteit van de plaatdikte van onze containers bovengemiddeld is? Onze concurrenten bieden containers aan met plaatdiktes van 2 mm. Wij gebruiken plaatdiktes van 3 of zelfs 4 mm wat resulteert in een langere levensduur van uw container. Bent u op zoek naar een slimme en duurzame investering voor de uitrusting van uw magazijn? Kies dan voor onze containers.

Wij zijn eveneens trots vorkvergrendeling aan te kunnen bieden. Containers met een klassieke ketting verplichten de chauffeur af te stappen van zijn heftruck. Bij vorkvergrendeling kan de chauffeur gewoon in zijn voertuig blijven zitten én wordt wegglijden van de container automatisch voorkomen. Gebruiksgemak en veiligheid voorop!

Uitgebreid aanbod

Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan onderlossers/bodemklepcontainers, kantelbakken, kraancontainers, mulda’s gaascontainers/stapelbakken, kiepcontainers/zelfkiepers en onderdelen. Ideaal om uw bedrijfsafval te sorteren. Bekijk onze catalogus voor productinfo en foto’s.

Onze multifunctionele containers zijn ideaal voor het opslaan of sorteren van bedrijfsafval, voor bedrijfsintern transport van (zware) materialen of voor de uitrusting van uw magazijn of werkplaats.

Maatwerk en personalisatie

Alle containers van Delaps kunnen op maat van uw wensen en behoeften gemaakt worden, volgens de afmetingen én volumes die het best passen binnen uw organisatie. Op onze productpagina’s vindt u de standaardcontainers die we in stock hebben. Wenst u een groter model? Beschikt u over een kleine ruimte? Opties te over. Ook personalisatie is mogelijk voor alle containers. Uw bedrijfsafval slim sorteren? U kunt kiezen voor containers in alle mogelijke RAL-kleuren. Containers in de kleuren van de huisstijl van uw bedrijf? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen uw project.

Ik wil graag samen mijn project bespreken

Verdeler worden?

Verzinkte of gelakte container, wielen, deuren, kleppen, afdekzeil … Wij bieden tal van opties aan: vraag ons wat u nodig hebt. Delaps kan terugblikken op een jarenlange ervaring en de nodige know-how in de containerbranche en beschikt over een netwerk van trouwe klanten én verdelers. Ook interesse om verdeler te worden van onze producten? Laat het ons weten. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Ja, ik heb interesse om verdeler te worden