Zelfkiepcontainer met vorkvergrendeling

  Personalisatie en maatwerk
  Snelle levering
  Persoonlijke service

  Dankzij een zelfkiepcontainer of zelfkiepbak met vorkvergrendeling van Delaps uit Sint-Katelijne-Waver hoeft de chauffeur niet meer uit de heftruck te stappen. Daarnaast is een vorkvergrendeling uiterst veilig, aangezien het wegglijden van een container altijd vermeden wordt. Ten slotte zijn deze kiepbakken heel eenvoudig in gebruik.

  Bekijk onze catalogus

  Bij ons een zelfkiepcontainer met vorkvergrendeling kopen

  Wij zijn er trots op dat we een zelfkiepbak of zelfkiepcontainer met vorkvergrendeling aanbieden. Zo wordt het stockeren, transporteren en sorteren van bedrijfsafval in containers een pak gemakkelijker én houdt u rekening met het milieu, aangezien u dankzij onze containers alles mooi sorteert. Bij ons is het mogelijk om een zelfkiepbak met vorkvergrendeling in het standaard blauw te kopen, maar ook personalisatie en maatwerk, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, is perfect realiseerbaar. Dit soort kantelbak wordt doorgaans bediend met een heftruck. Op die manier wordt het vervoeren van bedrijfsafval een pak eenvoudiger en kunt u zich focussen op uw andere bedrijfsprocessen. Naast een volledige zelfkiepcontainer met vorkvergrendeling, is het ook mogelijk om een vorkvergrendeling los te kopen. Ook andere losse onderdelen, zoals zwenkwielen en meer, bestelt u snel via onze webshop.

  Ontdek zelf de voordelen van vorkvergrendeling

  Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw zelfkiepbak of zelfkiepcontainer met vorkvergrendeling aan. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een duidelijk prijskaartje van uw zelfkiepcontainer. Zo komt u achteraf nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan. Heeft u nog vragen of opmerkingen voor ons? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)3 314 49 19 of door ons contactformulier in te vullen. Wij koppelen vervolgens zo snel mogelijk naar u terug! 

  Contacteer ons

  Onze locatie

  DELAPS
  Stationsstraat 228
  2860 Sint-Katelijne-Waver
  België

  TEL +32 (0)3 314 49 19
  BTW BE 0440 184 713