Uw bedrijfsafval stockeren doet u in onze container

  Personalisatie en maatwerk
  Snelle levering
  Persoonlijke service

  Dient u uw bedrijfsafval te stockeren en zoekt u daarvoor een professionele container? Dan helpt Delaps uit Sint-Katelijne-Waver u daar graag bij. Onder het bedrijfsafval dat u wilt stockeren in onze container, vallen alle afvalstoffen die afkomstig zijn van de dienstverlenende sector en de industriële sector. In grote lijnen komt het overeen met huishoudelijk afval.

  Bekijk onze catalogus

  Al uw bedrijfsafval eenvoudig en efficiënt stockeren in onze container

  Wij bieden steeds maatwerk en personalisatie aan, indien u een container om bedrijfsafval te stockeren, bij ons wilt kopen. Wilt u bijvoorbeeld uw magazijn of kantoor opruimen, maar weet u niet wat te doen met uw afval? Geen probleem, samen bekijken we graag wat de juiste oplossing is voor uw logistieke uitdagingen. Het is namelijk belangrijk om uw afvalstromen goed apart te houden en rekening te houden met het milieu. Doordat wij beschikken over een groot aantal containers voor bedrijfsafval, kunt u probleemloos voor elk type afval een container bij ons vinden. Zo koopt u bij ons onder meer een handige kiepcontainer of een andere container om uw bedrijfsafval te stockeren, transporteren of sorteren.

  Koop een container bij ons voor de stockage van uw afval

  Een container, zoals een zelfkiepcontainer met vorkvergrendeling, kopen bij ons verloopt eenvoudig. U benadert ons door het online offerteaanvraag in te vullen. Bij andere vragen of opmerkingen bereikt u ons door te bellen naar het nummer +32 (0)3 314 49 19 of door ons contactformulier in te vullen.

  Contacteer ons

  Onze locatie

  DELAPS
  Drevendaal 38
  2860 Sint Katelijne Waver
  België

  TEL +32 (0)3 314 49 19
  BTW BE 0440 184 713